Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@17:46:12 GMT

این غذاها را دوبار گرم نکنید!

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۳۰۸۶

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سلامت، راهکار  گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکی‌ها نباید انجام شود زیرا ارزش تغذیه ای شان را از دست می‌دهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرم‌کردن دوباره در آنها ایجاد ‌شود.

در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی عبارتند از:

اسفناج

اسفناج حاوی ترکیباتی به‌نام نیترات است که خطری برای سلامت بدن ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما زمانی که اسفناج پس از یک‌بار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل می‌کند، نیترات به نیتریت تبدیل می‌شود که برای سلامت مضر خواهد بود و می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تکثیر سلول‌‌های سرطانی شود.

قارچ

قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فست‌فود استفاده می‌شود اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن می‌شود که مشکلاتی برای هضم ایجاد می‌کند و زمینه‌ساز نفخ خواهد بود.

سیب‌زمینی

بعضی افراد برای صرفه‌جویی در زمان مقداری سیب‌زمینی را آب‌پز یا نیمه سرخ‌شده در یخچال نگه می‌دارند تا بتوانند غذا را زودتر آماده کنند. اما این کار اصلا توصیه نمی‌شود زیرا سیب‌زمینی تمام خواص خود را در این حالت از دست می‌دهد، موجب هضم مشکل‌تری می‌شود و حتی ترکیبات سمی ممکن است در آن به‌وجود آید. سیب‌زمینی سرد بهتر است فقط برای انواع سالاد استفاده کرد.

تخم‌مرغ

تخم‌مرغ نه‌تنها طعم دلچسبی پس از گرم‌کردن دوباره ندارد بلکه در این حالت بسیاری از پروتئین‌های آن نیز تغییر می‌کند و هضم مشکل‌تری پیدا خواهد کرد.

منبع: سلامت این مطلب برایم مفید است بلی ۲ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد دور جدید یا دور آخر مذاکرات وین / به روز رسانی لحظه ای مواد غذایی غذا گرم کردن غذاها غذای منجمد بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط از خوردن این غذاها در شب پرهیز کنید کاهش چربی‌ های احشایی در بدن با این روش ثبت بالاترین رکود قیمت جهانی غذا کروناویروس از طریق غذا منتقل می‌شود؟ بحران ضایعات غذایی وخیم‌تر شد کُشنده‌ترین غذاها کدامند؟ +عکس ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها افغانستان هم فرش دستباف ایران را در بازار جهانی دور زد حضور اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها الزامی است طالبان حقابه سیستان را به شوره زار ریخت؛ دولت می دانست اما چشم بست موبایل های ۱۰ میلیونی بازار (جدول) شباهت میزبانی پوتین از رییسی و ماکرون + عکس به تسهیلات بانکی بیشتر نظارت می کنیم کلاس های عملی دانشگاه ها و امتحانات پایان ترم قطعا حضوری است این غذاها را دوبار گرم نکنید! روش عجیب شامپانزه‌ ها برای ترمیم زخم! یارانه ماهانه خانوار سه نفره؛ کمتر از نیم کیلو گوشت! مذاکرات به نتیجه می رسد این هفت کار را اول صبح انجام ندهید! لونا به ۵۰۰ دلار می رسد از سرگیری لای روبی اروند توسط ایران و عراق برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته مهلت اتصال خودپردازها به سامانه تمدید می شود؟ سنوات امسال کارگران چقدر شد؟ استقلال صفر - پیکان صفر / گزارش لحظه به لحظه بایدن تحریم ها را پله پله لغو می کند نحوه واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال تشریح شد شمخانی: بدون رفع موثر تحریم ها، برجام شبیه یک سراب است جنگ در اوکراین؛ آغاز جنگ سرد؟ عرضه های اولیه از فردا دوباره در بورس انجام می شود عدم ابتلای مجدد به سرطان با ایمنی‌ درمانی کمیسیون تلفیق بودجه رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۱ را افزایش داد کارکنان سازمان ها بدون پرداخت کارمزد خرید اقساطی کنند تلویزیون ۷۱ میلیونی در بازار (جدول) حباب بورس ابتکار دژپسند بود؟ بیش از ۳۷۴ هزار دوز واکسن تزریق شد آنتی بیوتیک ها تأثیری در درمان کرونا ندارند آخرین نشست کمیسیون طرح صیانت بدون مصوبه امضای دو قرارداد تحقیقاتی ذوب آهن با صرفه جویی ۲.۲ میلیون یورویی جوابیه جلیلی در مورد نامه ۲۰۰ صفحه ای قیمت تخم مرغ برای عید و ماه رمضان بدون تغییر می ماند مبتلایان به فشارخون در مصرف این دارو احتیاط کنند! دستگاه های اجرایی پاسخ استعلام دادگاه کرسنت را نداده اند آنتی‌بادی علیه اومیکرون چه وقت تشکیل می شود؟ مبتلایان به اومیکرون تا ۲۵ روز ناقل هستند تایید یک صندوق قابل معامله بیت کوین در آمریکا چند نفر تا امروز از اومیکرون جان باخته اند؟! تحرکات روزانه صندوق‌ های قابل معامله / دارا یکم با رشد ۳.۴درصدی همراه شد امضای ١١ سند همکاری میان ایران و عمان درباره ملکه روغن ها بیشتر بدانید! آغاز روند استیضاح شهاب الدین عزیزی خادم چرا ایتالیا از میزبانی جام جهانی کناره گیری کرد؟ سرقت ترامپ از کاخ سفید صدرنشینی تجلی در معاملات برتر با معاملاتی به ارزش ۱۹۰ میلیارد تومان بازگشت به وین با جمع بندی نهایی توسط مراجع عالی کشور پرفروش ترین انواع چای ساز + قیمت برای تغییر نام در شناسنامه باید چه کرد؟ DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی غذا گرم کردن غذاها غذای منجمد سیب زمینی گرم کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنگونی پوتین؟!/ او گورباچف نیست/ بعید است صاعقه دوبار به یکجا اصابت کند!

به گزارش خبرآنلاین، پیتر روتلند در تحلیلی برای ریسپانسیبل استیت کرفت وابسته به «اندیشکده کوئینسی» نوشت:ماکسیم ساموروکوف از مرکز کارنگی اخیرا مقاله‌ای را باعنوان" رژیم‌ شکننده پوتین" در فارن افرز منتشر کرده است. او نوشته مانند آنچه در گذشته برای شوروی اتفاق افتاد، سیستم پوتین هم همیشه درحال فروپاشی است.

این استدلال بر اساس یک قیاس تاریخی شکل گرفته است. طبق این قیاس نظام شوروی، قوی و تغییرناپذیر به نظر می‌رسید و عملاً هیچکس فروپاشی آن را پیش‌بینی نمی‌کرد. اما در نهایت شوروی فروپاشید. به همین‌ترتیب، سیستم پوتین در حال‌حاضر قدرتمند و مقاوم به نظر می‌رسد و کمتر کسی می‌تواند فروپاشی آن را تصور کند. اما در نهایت این سیستم هم مانند شوروی، دچار فروپاشی خواهد شد.

مشخص است که چرا این استدلال برای فارن‌افرز دارای جذابیت است. پندار آرزومندانه همیشه مخاطب را جذب می‌کند. مردم دوست دارند آنچه را که می‌خواهند بشنوند را به آنها بگویند. بدون هیچ‌ چشم‌اندازی برای یک ضدحمله موفق در اوکراین، محتمل‌ترین سناریویی که باعث می‌شود کی‌یف در جنگ پیروز شود، فروپاشی رژیم پوتین در روسیه است.

قیاس‌های تاریخی می‌توانند جذاب؛ اما گمراه کننده باشند. چرا که ممکن است توجه ما را بر شباهت‌های سطحی متمرکز کنند، در حالی که تفاوت‌های ساختاری را نادیده می‌گیرند. چندین دلیل مهم وجود دارد که مشخص می‌کند نظام پوتین در مکان بسیار متفاوتی با اتحاد جماهیر شوروی در دوره پرسترویکا قرار دارد.

اول اینکه میخائیل گورباچف تنها شش سال در روسیه قدرت را به دست داشت و هرگز نتوانست کنترل موثری بر حلقه داخلی رهبران شوروی داشته یا تغییری در بروکراسی ایجاد کند. در نتیجه او نتوانست ابتکارات سیاسی خود را اجرایی کند و ناچار شد تصمیمات رادیکال‌تری را اتخاذ کند که کل سیستم را بی‌ثبات می‌کرد.

در مقابل پوتین پس از به قدرت رسیدن در سال دو هزار خیلی سریع بر نخبگان رقیب کنترل پیدا کرده و مکانیسم قدرت عمودی را احیا کرد. او ۲۴ سال است که در قدرت بوده و اکثر تحلیل‌گران موافقند که پایه‌های اصلی رژیم او آنقدر قوی است که احتمالا حتی از مرگ بنیان‌گذار خود هم جان سالم به‌در می‌برد.

مسائل دوم این است: یکی از عوامل مهم در فروپاشی اتحادجماهیرشوروی این واقعیت بود که این کشور در یک جنگ در افغانستان بود و قابلیت پیروز بیرون آمدن از آن را نداشت. بنابراین اتحادجماهیر شوروی مجبور شد که با غرب وارد مذاکره شود. روسیه در حال جنگ در اوکراین است که هنوز اطمینان دارد که می‌تواند در آن پیروز شود.

مورد سوم اینکه اتحادجماهیر شوروی ورشکسته شده بود، کسری تجاری داشت و از خارج پول قرض می‌گرفت. در مقابل با وجود تحریم‌های غرب، روسیه در سال گذشته ۵۰ میلیارد دلار مازاد تجاری داشته است. اقتصاد برنامه‌ریزی شده شوروی سفت و سخت و ویران‌کننده بود و دولت در گودالی از یارانه‌های دولتی فرو رفته بود. روسیه کنونی دارای یک اقتصاد سرمایه‌داری پویا است که به‌خوبی در اقتصاد جهانی در اقتصاد جهانی ادغام شده و کارآفرینان مهارت خوبی در دور زدن تحریم‌های غرب دارند.

نکته چهارم این است که اتحاد جماهیر شوروی،‌ فدراسیونی بود که تنها ۵۲ درصد از جمعیت آن را روس‌ها تشکیل می‌دادند. اما روسیه پوتین یک کشور متمرکزتر است که ۸۲ درصد از جمعیت آن را روس‌ها تشکیل می‌دهند. مسلما برای روسیه احتمال شورش اسلام‌گرایان در قفقاز شمالی یک چالش امنیتی بالقوه است. اما منطقی که رمضان قدیروف رهبر چچن را تبدیل به یک رعیت وفادار برای مسکو کرده، در موارد دیگر هم صدق می‌کند. بر اساس این منطق بهتر است از جریان یارانه‌ای که از مسکو می‌رسد لذت ببرید و لامبورگینی سوار شوید تا اینکه گروزنی یکبار دیگر به تلی از آوار تبدیل شود. چچنی‌ها از جنگ‌های اول و دوم درس گرفته‌اند که استقلال‌طلبی ارزش تلاش را ندارد. هیچ‌یک از جمهوری‌های دیگر در فدراسیون روسیه هم علاقه‌ای به آغاز جنگ با مسکو ندارند.

حمله ۲۲ مارس ۲۰۲۴ به تالار شهر کراوکس، نه تنها یادآور این موضوع بود که اسلام‌گرایی افراطی همچنان یک تهدید امنیتی برای روسیه است بلکه نشاندهنده شکست اطلاعاتی گسترده سرویس‌های اطلاعاتی این کشور بود. ایالات‌متحده از قبل به آنها هشدار داده بود که چنین حمله‌ای در راه است. آنها باید نگهبانان مسلح را در تمام سالن‌های کنسرت در مسکو مستقر می‌کردند. بااین‌حال، حملاتی مانند کراوکس باعث تغییر رژیم در روسیه نمی‌شود. تروریست‌ها نه از قفقاز شمالی، بلکه از تاجیکستان آمده بودند. این نشان می‌دهد که هشت میلیون کارگر مهاجر از آسیای مرکزی یک خطر امنیتی بالقوه برای روسیه است. اما ارزش آنها در اقتصاد روسیه که با مشکل نیروی کار کم مواجه است، حداقل در حال‌حاضر از چالش‌های امنیتی که ایجاد می‌کنند بیشتر است.

شورش واگنر در ژوئن ۲۰۲۳ یک تحول خارق‌العاده بود و جدی‌ترین تهدید برای ثبات رژیم پوتین از زمان تأسیس آن در سال دو هزار به حساب می‌آمد. ما هرگز نمی‌دانیم اگر یوگنی پریگوژین به عقب نرفته بود، چه رخ می‌داد. او به نیروهای خود دستور داده بود تا به سمت مسکو پیشروی کنند. اما آنچه می‌دانیم این است که قیام یا شورش واگنر در نهایت شکست خورد. پریگوژین مرده و به خاک سپرده شده و ثبات رژیم به سرعت برقرار شده است.

اجازه دادن به گروه واگنر برای توسعه و قدرت پیدا کردن تا جایی که بتواند آن شورش را به راه بیندازد، یک اشتباه جدی از سوی پوتین، پس از تصمیم او برای آغاز تهاجم تمام عیار به اوکراین بود. اما این یک اتفاق دور از ذهن باقی می‌ماند و نمی‌تواند به عنوان پایه‌ای برای سیاست ایالات متحده عمل کند.

برای پیروز شدن در دیپلماسی و جنگ نیاز به ارزیابی واقع‌بینانه از نقاط قوت و ضعف دشمن است. فروپاشی ناگهانی اتحاد جماهیر شوروی به ما یادآوری می‌کند که انتظار چیزهای غیرمنتظره را داشته باشیم. اما پوتین و رئیس جمهور چین شی جین پینگ از اشتباهات گورباچف درس خود را گرفته‌اند. واشنگتن نباید سیاست روسیه خود را با این فرض بسازد که صاعقه دو بار به یک مکان برخورد می‌کند.

*ترجمه: مهسا مژدهی

۳۱۱۳۱۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901563

دیگر خبرها

  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • پایان پوتین؟!/ او گورباچف نیست/ بعید است صاعقه دوبار به یکجا اصابت کند!
  • سرنگونی پوتین؟!/ او گورباچف نیست/ بعید است صاعقه دوبار به یکجا اصابت کند!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است