Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@19:49:11 GMT

غذا هایی که نباید دوباره گرم کنیم

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۳۴۶۹

غذا هایی که نباید دوباره گرم کنیم

به گزارش جام جم آنلاین ،در حالی که مایکروویوها برای کسانی که از آنها استفاده می کنند خطراتی برای سلامتی دارند ، بسیاری از مردم از همه بلایای احتمالی که باعث می شود گرم شدن مجدد برخی مواد غذایی ممکن است باشد ، اطلاع ندارند. در حقیقت ، بسیاری از مردم این چند ماده غذایی رایج را بدون اینکه حتی از خطرات سلامتی در مایکروویو خود درک کنند ، دوباره گرم می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مرغ

همه ما مرغ را دوست داریم زیرا طعم عالی دارد و پروتئین زیادی تأمین می کند. گرچه وقتی مرغ را دوباره گرم می کنید ، باعث تغییر و تجزیه ترکیب پروتئین می شود - که هضم آن را برای بدن دشوارتر می کند. این می تواند چندین مسئله گوارشی یا حتی مسمومیت غذایی ایجاد کند. بعلاوه ، لیدیا بوچمن ، سخنگوی شورای اطلاع رسانی ایمنی مواد غذایی ، می گوید اگر مرغ را به درستی زیر 42 درجه فارنهایت ذخیره نکنید و حداقل تا 175 درجه فارنهایت گرم کنید ، باکتری های خطرناک می توانند طولانی شوند و شما را بیمار کنند.

 سبزهای برگدار

همه ما می خواهیم اطمینان حاصل کنیم که خانواده ما روزانه مقدار زیادی سبزیجات برگ دار می خورند ، اما گرم کردن کرفس ، کلم پیچ یا اسفناج باقیمانده در مایکروویو ممکن است راهی نباشد. طبق مطالعات علمی ، نیتراتهای طبیعی که در سبزیجات برگ وجود دارد ممکن است به نیتروزامین تبدیل شوند که می تواند سرطان زا باشد. اگر واقعاً نیاز به گرم کردن مقداری اسفناج یا کلم پیچ دارید ، این کار را به جای مایکروویو در اجاق گاز معمولی انجام دهید زیرا این امر خطر نیتروزامین را کاهش می دهد.

 برنج

چند بار وعده های غذایی باقی مانده چینی یا غذاهای مشابه را با برنج گرم کرده اید؟ با این حال ، مقاله ای در اخبار پزشکی امروز هشدار می دهد که برنج یک ماده غذایی مشکل ساز برای گرم شدن دوباره است زیرا می تواند حاوی باکتری به نام باسیلوس سرئوس باشد که منجر به مسمومیت غذایی می شود. در حالی که بیشتر باکتری هایی که باعث مسمومیت غذایی می شوند در هنگام گرم کردن وعده غذایی از بین می روند ، این باکتری ها می توانند در برخی از مراحل پخت و پز در برنج زنده بمانند. با این حال ، استفاده از این غذا با دقت بیشتر می تواند از بیماری جلوگیری کند - یا فقط می توانید با بیرون انداختن برنج باقی مانده از وعده غذایی ، به طور کلی از خطر آن جلوگیری کنید.

 سیب زمینی

سیب زمینی اغلب یکی از غذاهای فرعی است که در بیشتر میزهای آمریکایی به چشم می خورد. با این حال ، کارشناسان هشدار می دهند که گرم شدن مجدد این نشاسته ایده خوبی نیست. مانند برنج ، سیب زمینی حتی پس از گرم شدن در اولین بار می تواند باکتری ها را در خود نگه دارد. هنگامی که سیب زمینی له شده یا پخته شده خود را در مایکروویو دوباره گرم می کنید ، رشد این باکتری می تواند منجر به بوتولیسم شود و در هر کسی که این سیب زمینی های دوباره گرم شده را مصرف می کند باعث بیماری جدی شود. اگر می خواهید سیب زمینی له شده را در شب باقی مانده خود دوباره گرم کنید ، آنها را به جای مایکروویو در ظرف کم عمق بالای اجاق گاز گرم کنید. این حداقل خطر بوتولیسم را کاهش می دهد.

 فلفل

در حالی که همه ما غذاهای خوشمزه مکزیکی یا غذاهای پرادویه را دوست داریم ، اما در مورد گرم کردن مجدد این وسایل در مایکروویو باید محتاط باشید. بسیاری از کارشناسان هشدار می دهند که وقتی فلفل ها را در مایکروویو دوباره گرم کنید ، کپسایسین - ماده شیمیایی که طعم تند فلفل ها را فراهم می کند - می تواند در هوا آزاد شود. وقتی این ماده شیمیایی در هوا آزاد شد ، می تواند چشم ها یا گلو را بسوزاند. در واقع ، ساکنان یک ساختمان آپارتمانی در نیویورک نیاز به تخلیه داشتند زیرا یک نفر فلفل را در مایکروویو گرم می کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: غذا ماکروویو زندگی آشپزی دوباره گرم باکتری ها سیب زمینی گرم کردن گرم کنید گرم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور

ایسنا/گیلان ‌مدیرکل گمرک آستارا، گفت: رشد میزان صادرات و ترانزیت و سایر رویه ها از مرزهای مختلف شهرستان آستارا در شمال غربی استان گیلان سبب شده است تا شاهد افزایش درآمد عمومی این گمرک در سال ۱۴۰۲ باشیم.

علی حسین ذوالقدری روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گمرک آستارا در سه حوزه زمینی، دریایی و ریلی فعال است و یکی از قدیمی ترین و مهمترین گمرکات جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود، اظهار کرد: گمرک و مرزهای زمینی، ریلی و دریایی آستارا نقش مهمی در جابجایی کالا بین کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای حوزه قفقاز و CIS دارند.

وی با اشاره به اینکه اداره کل گمرک آستارا یکی از فعال ترین گمرکات کشور محسوب می شود که در امور بندری، ریلی، واردات و صادرات قطعی، ورود و خروج موقت، تعاونی مرزنشینان، ترانزیت داخلی و خارجی، کارنه تیر بین‌المللی، مبدا و مقصد کارنه تیر، کاپوتاژ، امور مسافری، مرجوعی، امانت‌های پستی و قضایی فعال است، افزود: وصولی و درآمد عمومی اداره کل گمرک آستارا از مرزهای مختلف این شهرستان در ۱۲ ماهه سال گذشته، ۲۳ هزار میلیارد ریال بوده است و این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۵۸ درصد رشد داشته است.

مدیرکل گمرک آستارا، گفت: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲، ۹۶۲ هزار تن کالا به ارزش ۵۵۵ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۲۹ دلار از مرزهای زمینی، دریایی و ریلی آستارا به خارج از کشور صادرات غیرنفتی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از حیث ارزش ۱۱ درصد و از نظر وزن ۷ درصد رشد داشته است.

وی کالاهای صادراتی از گمرکات مرزی شهرستان آستارا در شمال غربی استان گیلان و مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را شامل محصولات کشاورزی و باغی (انواع کلم و کاهو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، سیر خشک، هویج، بادمجان، فلفل دلمه، بلال سبز، خرما، پرتقال، کیوی، کشمکش، هندوانه و سیب درختی)، پتروشیمی، معدنی، مصنوعات پلاستیکی، کاشی، سرامیک، انواع سنگ های ساختمانی، لبنیات، انواع آبزیان و مصنوعات پلاستیکی اعلام کرد و افزود: مقصد صادرات کشورهای روسیه، آذربایجان، اوکراین، بلاروس و قزاقستان بوده است.

ذوالقدری، گفت: طی مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۳۱ هزار تن کالا به ارزش ۲۸۶ میلیون دلار از طریق سه گمرک ریلی، زمینی و دریایی اداره کل گمرک آستارا وارد کشور شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد از لحاظ وزنی و به میزان ۱۰۴ درصد از لحاظ ارزشی رشد داشته است.

مدیرکل گمرک آستارا انواع کالاهای شامل رویه واردات قطعی را شامل چوب و تخته، حبوبات(نخود و عدس)، نهاده های دامی، ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و گوشت گرم گوسفندی عنوان کرد که کشورهای مبدا آن روسیه، آذربایجان و بلاروس است.

وی با اشاره به جایگاه ترانزیت در این گمرک، اظهار کرد: در ۱۲ ماهه سال گذشته به میزان ۱ میلیون و ۶۰۰۰ هزار تن کالا از طریق گمرکات ریلی، زمینی و دریایی آستارا به کشور ترانزیت شده است (رویه ترانزیت خارجی مبدا) که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان ۴۹ درصد از لحاظ وزنی رشد داشته است.

مدیر کل گمرک آستارا با اشاره به رویه ترانزیت خارجی مقصد از گمرک آستارا، گفت: طی مدت ۱۲ ماهه سال گذشته به میزان ۴۴۱ هزار تن کالا از طریق گمرکات ریلی، زمینی و دریایی آستارا از کشور ترانزیت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۳۰ درصد رشد داشته است.

ذوالقدری با اشاره به انجام ترانزیت داخلی مبدا از طریق مرزهای زمینی، ریلی و دریایی آستارا، افزود: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۵۴ هزار و ۳۰۰ تن کالا از مرزهای مختلف آستارا به کشور ترانزیت داخلی ( مبدأ ) شده است که از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد دارد.

وی از ورود ۵۵ هزار و ۲۰۸ کامیون و خروج ۷۲ هزار و ۹۸۱ دستگاه خودروی ترانزیتی سنگین در مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ از مرز زمینی آستارا در شمال غربی استان گیلان خبر داد و گفت: این میزان تردد نسبت به سال گذشته در بخش خروجی ۲۳ درصد و در بخش ورودی نیز ۲۲ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه گمرک شهرستان مرزی بندر آستارا در سال گذشته در رده هفتم گمرکات کشور در بخش مهم ترانزیت قرار گرفت، اظهار کرد: هدف اصلی اداره‌ کل گمرک آستارا رضایتمندی مردم و تجار است و خدمات گمرکی در مرزهای آستارا به صورت ۲۴ ساعته و با سهولت کامل انجام می شود.

ذوالقدری با بیان اینکه فعالیت گمرک در هر شهری خصوصا در شهرهای مرزی همواره عامل پیشرفت و توسعه آن منطقه محسوب می‌شود و مرز و گمرک آستارا در شمال غربی استان گیلان به دلیل موقعیت اقتصادی و استراتژیکی بی‌نظیر و وجود مرزهای زمینی، دریایی و ریلی، پیشانی اقتصادی ایران است و نقش مستقیمی در معیشت و اشتغال مردم شهرستان مرزنشین آستارا دارد، افزود: وجود دو فاکتور مهم صادرات و واردات کالا از شاخصه‌های مهم گمرک آستارا است که این مرز را به کانون صادرات و واردات کالا به کشورهای خارجی هم مرز و همسایه با ایران تبدیل کرده است.

مدیر کل گمرک آستارا، تاکید کرد: ترانزیت قطعا شاخصه مهم فعالیت گمرک آستارا است و این گمرک طی دو دهه اخیر همواره با رشد صادرات و واردات مواجه بوده و یکی از فعال‌ترین مرزهای زمینی کشور به شمار می‌رود و به عنوان مرزبان اقتصادی کشور احترام به مراجعین داخلی و خارجی و ارائه حداکثر تسهیلات قانونی به خدمت گیرندگان را جزو وظایف ذاتی و اجتماعی خود می‌داند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟